Telefoonhoesje met koord

Het was op de beurs dat het oog werd getrokken naar het telefoonhoesje met koord waar de bezoekers mee rondliepen. De eenvoud, het gemak, je handen vrij en je telefoon binnen handbereik, dat was de oplossing. Dit was het product waar het in Nederland aan ontbrak. Een uitkomst in veel situaties, of je nu gaat hardlopen, op een festival staat of bijvoorbeeld achter de kinderwagen loopt.

Telefoonhoesje met koord

Vol enthousiasme kwamen Marscha en Karin thuis en verruilden ze de keukentafel voor een gehuurde kantoorruimte in Eindhoven. Het begin van het merk Kascha-C.

Het is meer dan..
Het telefoonhoesje met koord  is een uniek product op zichzelf met veel mogelijkheden waar Marscha en Karin hun creativiteit in kwijt kunnen. Je ziet dit terug in de vele designs waardoor het telefoonhoesje met koord bij elke outfit past. Uniek aan de koorden is de D-vormige ring, waaraan je bijvoorbeeld je sleutels kan hangen. De koorden kun je ook combineren met de luxe tasjes van Kascha-C die voldoende ruimte bieden voor je telefoon, bankpassen en lippenstift.

Een handgemaakte basic cord met een D-ring eraan. Aan een D-ring kun je bijvoorbeeld een sleutel of een van onze tassen doen. Verkrijgbaar in zilver of goude afwerking. COVER niet inbegrepen.

Maatschappelijk bewust

Marscha en Karin vinden het belangrijk om terug te kunnen geven aan de maatschappij. Naast fashionable en nuttig, gaan de dames voor duurzaam en kwaliteit. Dit zie je terug in de producten van Kascha-C. De telefoonhoesjes zijn gemaakt van gerecycled plastic. De telefoonkoorden worden op kantoor met de hand gemaakt. De medewerkers die dit doen hebben een fysieke beperking, maar kunnen dankzij Kascha-C aan de slag. Hiervoor werken zij samen met het werkbedrijf Ergon.

De producten van Kascha-C zijn op meer dan 180 verkooppunten binnen Nederland verkrijgbaar en tegenwoordig ook in België, Portugal en Spanje. Als het aan Marscha en Karin ligt, blijft het daar niet bij.

Telefoonhoesje met ketting