Telefoonhoesje met ketting

OVER KASCHA-C

Kascha-C werd geboren in 2019, in designstad Eindhoven. In dat jaar besloten de fashionistas Karin en Marscha om de modewereld op te schudden. Dat pakte goed uit; vanuit hun atelier in Eindhoven zag een eigen lijn van spectaculaire, handgemaakte originals het levenslicht. Inmiddels is de wereld van Kascha-C gegroeid, en weten Karin en Marscha dagelijks de harten van duizenden fans te stelen.

Karin en Marscha stop je niet in een hokje. Wil je toch een poging wagen? Hou het erop dat bij Kascha-C Karin de commercie en verkoop doet, en dat Marscha de alledaagse sturing van het bedrijf voor haar rekening neemt. Neemt niet weg dat deze businesspartners beiden gek van mode en modetrends zijn, die ze graag voor jou vertalen naar Kascha-C originals, waarmee jij jezelf in de picture zet. Verwen jezelf eens (of verwen een ander)!

Atelier/Showroom

Kascha-C
Kleine Berg 77
5611 JT Eindhoven

Openingstijden

Op afspraak

HOE HET BEGON

DE PHONECORD

Kascha-C’s wereld ontstond met Karin en Marscha’s befaamde Phonecord. Deze bleek het langverwachte antwoord op een bekende, veelgehoorde vraag: wat is een handige plek voor mijn mobiele telefoon, zodat ik ongehinderd mijn ding kan doen en toch altijd connected blijf met mijn wereld? Inmiddels is de Phonecord niet meer alleen. Hij maakte plaats voor een uitgebreide collectie aan unieke cords, speciaal voor je telefoon en andere basics die je dagelijks bij je draagt. Je bestelt elke cord naar smaak en breidt hem uit met fantastische accessoires. Als je wilt stel je je cord online zelfs helemaal samen, waarna Karin en Marscha hem in hun atelier voor je maken. Zo wordt Kascha-C’s verhaal ook jouw verhaal!