THE GIRLS OF KASCHA-C

Kascha-C = Karin + Marscha
Kascha-C werd geboren in 2019, in designstad Eindhoven. In dat jaar besloten de fashionistas Karin en Marscha om de modewereld op te schudden. Dat pakte goed uit; vanuit hun atelier in Eindhoven zag een eigen lijn van spectaculaire, handgemaakte originals het levenslicht. Inmiddels is de wereld van Kascha-C gegroeid, en weten Karin en Marscha dagelijks de harten van duizenden fans te stelen.

Telefoonhoesje met koord

De phonecord: hoe het begon

Kascha-C’s wereld ontstond met Karin en Marscha’s befaamde phonecord. Deze bleek het langverwachte antwoord op een bekende, veelgehoorde vraag: wat is een handige plek voor mijn mobiele telefoon, zodat ik ongehinderd mijn ding kan doen en toch altijd connected blijf met mijn wereld? De originele Kascha-C phonecord is inmiddels een regelrechte bestseller, die je naar jouw smaak bestelt, uitbreidt met fantastische accessoires (zoals de gewilde D-ring) en – als je wilt – online zelfs helemaal zelf samenstelt, waarna Karin en Marscha ermee aan de slag gaan. Jouw Kascha-C, jouw verhaal!

Karin en Marscha stop je niet zomaar in een hokje. Wil je toch een poging wagen? Hou het erop dat bij Kascha-C Karin de commercie en verkoop doet, en dat Marscha de alledaagse sturing van het bedrijf voor haar rekening neemt. Neemt niet weg dat deze businesspartners beiden gek van mode en modetrends zijn, die ze graag voor jou vertalen naar Kascha-C originals, waarmee jij jezelf in de picture zet. Verwen jezelf eens (of verwen een ander)!

Kascha-C bén je!
Kleurrijke, ongedwongen chique voor elke gelegenheid waar jij gezien mag worden, dat is de wereld van Kascha-C. Musthaves van Kascha-C koop je, draag je. Bovenal bén je Kascha-C. En tenslotte: Kascha-C blijf je. Want voor welke eyecatcher en welke kleur je ook kiest: ze zijn tijdloos én modulair. Dat betekent dat je ze altijd eenvoudig combineert met elkaar en met je outfit. Speciale gelegenheid, feestdag of ‘gewoon’ door de week: fans komen met een Kascha-C original nét wat specialer voor de dag. Met Kascha-C geef je kleur aan de wereld, en aan jezelf.

Maatschappelijk bewust

De maatschappij maken we met z’n allen. Daarom vinden Karin en Marscha het belangrijk om ook terug te geven aan de samenleving. Zo kiest Kascha-C kiest uitsluitend voor duurzaam geproduceerde, nuttige kwaliteitsoriginals. De phonecords worden in het atelier met de hand vervaardigd door medewerkers met een fysieke beperking. Bij Kascha-C komt hun talent volledig tot bloei.

Kascha-C vind je inmiddels op meer dan 160 verkooppunten binnen Nederland en tegenwoordig ook in België, Portugal en Spanje. Als het aan Marscha en Karin ligt, zal het aantal verkooppunten aantal alleen maar groeien. Het is de belofte aan de trouwe fans van Kascha-C!

Telefoonhoesje met ketting
Menu